+40-788-700800 +86-186-0677-6118

Despre noi

Povestea noastra incepe in anul 2001, cand fondatorul firmei, Claudiu Ciobanu, a ales China pentru a-si finaliza studiile in Economie si Comert Exterior in limba chineza.

Bizz2China firma import China a aparut in anul 2006 ca o reactie la problemele de calitate pe care le aveau importatorii romani la acea vreme. Astfel, am devenit prima firma romaneasca de pe piata din China.

Desi suntem o echipa tanara, avem in acelasi timp o experienta de mai bine de opt ani pe piata din China. Inca din anul 1993, parintii lui Claudiu Ciobanu au devenit importatori de produse din Asia, in special din China.

Cel mai lung parteneriat de importuri din China pe care il avem este cu cei de la Lancom Distribution acestia fiind clientii Bizz2China inca din anul 2006 . Lancom este unul dintre cei mai importanti furnizori de Horeca la Metro Cash&Carry.

De-a lungul timpului, s-au numarat in portofoliul nostru si alte firme stabile precum: Distributie Mobila SRL, Papiric Romania Dealer Mega Image, Genius Grup Brasov, Prestagent SRL – distributie si productie marmura si granit.

Ne-am ales un moto inspirat: „You can count on us”, strans legat de misiunea noastra, si anume oferirea partenerilor nostri de solutii la cheie privind importurile din China.