+40-788-700800 +86-186-0677-6118

Importanta colaborararii cu o firma de intermediere import China

Foarte multe persoane isi doresc, la ora actuala, sa porneasca intr-o aventura profesionala care sa le permita sa fie proprii lor sefi. Atunci cand vine vorba insa de start up-ul unei afaceri, fiecare viitor antreprenor trebuie sa ia in calcul o serie de factori care contribuie la bunastarea sa viitoare.

Mai precis, atunci cand intocmiti planul de afaceri pentru ideea de business dorita, printre aspectele cele mai importante se numara produsele comercializate (in cazul comertului). Astfel, pentru a va scuti de investitii prea piperate la inceput, importurile din China par sa fie cea mai avantajoasa optiune, asta in cazul in care totul decurge ca la carte. De asemenea, tot din China dispuneti de posibilitatea de a importa o gama diversificata de marfuri care sa va fie utile atat pentru propria afacere, pentru casa (daca doriti, de exemplu, sa renovati propria locuinta cu produse de calitate la preturi accesibile) si indiferent de domeniul de activitate sau de utilizare.

Totusi, desi in aparenta importurile din China nu presupun demersuri complicate, in realitate este posibil sa intampinati situatii deloc placute, dorite sau prevazute. Atunci cand nu dispuneti de certitudinea ca furnizorii cu care urmeaza sa colaborati sunt pe deplin seriosi, exista mare sansa ca investitia dumneavoastra sa fie in van. De asemenea, nici omiterea etapei ce presupune controlul calitatii produselor importate nu se numara printre ingredientele retetei succesului in acest sens.

Firma noastra, Bizz2China, are in vedere realizarea unei serii de activitati care sa preia orice urma de responsabilitate de pe umerii tuturor persoanelor fizice sau a firmelor doritoare de a importa din China. Mai bine spus, suntem o extensie a business-ului clientilor nostri.

Cu ce se ocupa Bizz2China si cat de important este un consultant in importurile din China pentru o afacere?

Dupa cum am amintit si mai sus, marfurile produse in China prezinta costuri de achizitie cu mult mai reduse decat la alti furnizori din domeniul dorit, precum si posibilitatea de a beneficia de o calitate mai inalta, motiv pentru care multe firme isi indreapta atentia spre aceasta activitate.

In prima faza, reprezentantii nostri au in vedere identificarea tuturor cerintelor clientilor. Mai precis, suntem interestati de orice detalii ne puteti oferi privind produsele dorite a fi importate. Odata clarificate aceste aspecte ne orientam asupra celor mai potriviti producatori si incepem negocierile cu acestia. Desi preturile produselor sunt mai mici decat pe restul pietei, suntem tot timpul in cautarea unei oferte mai avantajoase ca pret.

Totodata, veti fi constant pusi la curent cu stadiul comenzii si, mai mult decat atat, va vom oferi esantioane ale produselor ce urmeaza a sosi in cantitatile finale. Odata ce comanda efectiva este aprobata, preluam si sarcinile ce implica controlul calitatii produselor importate din China (o etapata esentiala in aceasta activitate), completarea tuturor documentelor de vanzare si, bineinteles, organizarea intregii logistice (de la shipping si pana la rutele de transport catre beneficiar).

Ce persoana sau firma nu isi doreste ca produsele comandate sa corespunda in totalitate si in realitate, mai ales atunci cand e vorba despre o cantitate mare si o investitie costisitoare? Ei bine, un intermediar in ceea ce priveste importurile din China nu poate fi contestat.

De asemenea, oferim posibilitatea fiecarui client sa viziteze fabricile din China in care sunt produse toate articolele dorite, ceea ce pe viitor poate usura colaborarea dintre dumneavoastra si partenerul strain.

Este de la sine inteles ca acest gen de consiliere prezinta un rol deosebit de important pentru viitorul oricarui business, care doreste sa atraga clientii la randul sau prin calitate si prin oferte avantajoase. Daca v-am trezit interesul si doriti mai multe informatii utile privind acest subiect, va asteptam cu solutii utile pe site-ul nostru: bizz2china.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *